0
Evrokup

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 02: Partizan fans support their team during the 2013-2014 Turkish Airlines Euroleague Top 16 game between Partizan Belgrade and Real Madrid at Kombank Arena on January 02, 2014 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Krcata Arena čeka ‘srpski’ Virtus!

Objavljeno: 08.01.20 u 15:05

Na dan utakmice postalo je izvesno, Partizan će imati podršku pune Beogradske arene u meču protiv prvog favorita Evrokupa.

Možda neće biti oboren rekord koji još iz perioda u Evroligi drži Partizan, kada je na utakmicu protiv Panatinaikosa došlo 22.567 navijača, ali će večeras u Areni biti sigurno oko 18.000 pristalica crno-belih.

Partizan od 20 časova dočekuje Virtus iz Bolonje u najtežoj utakmici od početka sezone, ali i vrlo važnoj, jer bi ishod u velikoj meri mogao da usmeri dalji tok TOP 16 faze Evrokupa.

U prodaji je ostalo još nešto više od 1.500 ulaznica, što će najverovatnije pokupiti ljudi koji dođu iz unutrašnjosti kroz pojedinačne karte.

Najviše zavisi od vlasnika sezonskih karata, ali je za očekivati da će njima biti primamljivo da uživo bodre Partizan protiv tima koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, a na parketu Miloš Teodosić i Stefan Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter