0
Evrokup

head coach Aleksandar Djordjevic FIBA World Cup Qualifying basketball match between Serbia and Georgia in Belgrade, Serbia on Nov. 27. 2017. (STARSPORT/Predrag Milosavljevic)

ĐORĐEVIĆ PROTIV PARTIZANA POSLE 20 GODINA: Unikatno okruženje i neobjašnjiva strast…

Objavljeno: 08.01.20 u 11:10

Legenda Partizana vraća se pred crno-bele pristalice, ovog puta kao protivnik, prvi put posle gotovo 20 godina.

Klub kom je doneo titulu šampiona Evrope 1992. godine, Aleksandra Đorđevića će sigurno dočekati srdačno. Bilo je tako pre dve decenije kada je gostovao sa Barselonom, biće i danas od 20 časova kada bude predvodio ekipu Virtusa iz Bolonje.

I sam ‘Sale nacionale’ je biranim rečima govorio o Partizanu.

– Igraćemo u unikatnom okruženju i u neobjašnjivoj strasti za košarkom, koja se gradi iz decenije u deceniju, to je neizmerna ljubav prema klubu. Na krilima tog entuzijazma od strane navijača, slavni klub Partizan je dostigao mnogo domaćih i internacionalnih uspeha – rekao je Đorđević.

Potom je govorio i o samoj utakmici koja će biti veoma važna, iako je tek start TOP 16 faze Evrokupa.

– Ove godine tim je napravljen kako bi se borio za vrh ABA lige i Evrokupa. Partizan je organizovan tim, koji dosta trči i ima mnogo kreatora igre. Njihovi bekovi su majstori pik en rol igre i sjajni su šuteri. To je zdrav tim i mi ćemo morati da bude veoma dobri u odgovoru na njihov napad i to odmah. To će biti sigurno jako važno ako uzmemo u obzir da je ovo i povratak nekih srpskih igrača u Beograd. Moraćemo da imamo pozitivan uticaj, posebno na početku utakmice, da probamo da kontrolišemo ritam i uspostavimo našu agresivnost – istakao je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter