0
Košarka

RASPRAVA NA TVITERU: Miško Ražnatović se oglasio povodom ‘slučaja Lovernj’ i napravio pometnju (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.20 u 09:05

Iako se činilo da je sve raspleteno u slučaju eventualnog dolaska Žofrija Lovernja u Partizan, javio se i poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović.

Već nekoliko dana je trajalo interesovanje crno-belih, što je potom potvrdio predsednik Ostoja Mijailović, ali je ubrzo generalni menadžer Fenerbahčea poručio da će Žofri Lovernj ostati u Istanbulu. Zatim je to učinio i sam košarkaš.

ANDREA TRINKJERI O POJAČANJU: Za sada nema igrača koji nam može pomoći!

A onda je na sve odreagovao i Miodrag Ražnatović. Agent je na Tviteru ušao u polemiku sa navijačima, što kako je sam rekao na početku, ne spada u njegovu praksu.

– Pošto su komentari prevršili svaku meru, moraću da odstupim od prakse i upustim se u polemiku. Ideja za povratak Lovernja u Partizan je bila isključivo moja i prezentirana je predsedniku kluba, koji je odreagovao promptno. Sve je učinjeno da se transfer realizuje, ali nije bilo moguce – napisao je Ražnatović na zvaničnom Tviter profilu i dodao:

– Izuzetno je teško realizovati takve transfere u januaru na dva dana pred ‘deadline’, I pored dobre volje i truda. Predlog da do transfera dođe nije načinjen da bi se pomoglo klubu, jer ja se time ne bavim, već da se eventualno poboljša situacija igrača, čime se ja isključivo bavim! – poručio je Ražnatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter