1
AdmiralBet ABA Liga

OGLASILA SE I DRUGA STRANA: Dok Mijailović najavljuje potpis Lovernja, evo šta kažu čelnici Fenerbahčea!

Objavljeno: 06.01.20 u 14:55

Dok ‘Grobari’ željno isčekuju povratak Žofrija Lovernja u Beograd, a nadu im podgreva to što igrač nije u timu već nekoliko nedelja, iz Fenerbahčea je stigla jasna poruka.

Generalni menadžer Fenerbahčea Maurisio Gerardini oštro je demantovao mogućnost prelaska Lovernja u Partizan.

Dok Ostoja Mijailović tvrdi da Partizan pregovara sa Fenerbahčeom oko dolaska centra iz Francuske u redove crno-belih, drugačije informacije stižu nam iz Turske. Čelnici Fenera tvrde da Lovernj ostaje u Istanbulu.

Niko nas nije kontaktirao. Žofri je naš igrač i deo našeg tima. Postoje neobjašnjive stvari van svlačionice i svi moraju to da poštuju. To kontrolišu treneri i klubovi. Žofri je i dalje naš igrač, nemam šta više da objašnjavam – pojasnio je Gerardini za „Talkbasket„.

Francuski centar ne dobija minutažu u poslednjim nedeljama, Obradović ga je iz tima udaljio zbog navodne nediscipline, tako bar pišu mediji u turskoj.

Svako može da kaže da želi nekoga, a treneri ponekad mogu da sklone igrača kako bi poslali poruku njemu i celoj ekipi. Ali to se dešava u svakoj porodici. Siguran sam da je svakom od nas roditelj nekad rekao: ‘Nećeš to raditi nedelju dana, nećeš ići tamo mesec dana’. To je primer odnosa između trenera i igrača. Kao što sam rekao, Žofri je deo našeg tima i ostaće tako – jasna je poruka kluba. 

Poslednji put u rosteru Fenerbahčea Žofri Lovernj se našao 22. decembra. Prosečno je beležio u ovoj sezoni 7,8 poena, uz 3,3 skokova.

Rok za registraciju igrača za prva tri kola Top 16 faze Evrokupa ističe 7. januara u 18 časova. Partizan je u potrazi za novim centrom, a hoće li ga pronaći na vreme, videćemo možda već u narednim satima.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter