4
AdmiralBet ABA Liga

NEBOJŠA ČOVIĆ: U Podgorici se spremao linč, a Zvezda bi bila optužena za njega! (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.20 u 13:55

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je jutros na TV Pink u emisiji ‘Novo jutro’ gde je govorio o neodlasku crveno-belih u Podgoricu.

Prvi čovek crveno-belih je još jednom istakao da je Crvena zvezda na vreme obavestila čelnike ABA lige da postoji mogućnost neodlaska ekipe u Podgoricu.

– Utakmica je bila zakazana za 30. decembra, to je bio ponedeljak, a mi smo 27. poslali dopis i rekli predsedništvu ABA lige da imamo najave da situacija nije baš bezbedna i tražili smo od njih mišljenje na tu temu. Nisu nam odgovorili – istakao je Nebojša Čović.

ABA lige je tek pre dva dana dobila direktora, a odgovor je trebalo da stigne od tri člana predsedništva, ali se to nije dogodilo.

– Mi smo njima pisali jer nemaju direktora, a predsedništvo do izbora direktora obavlja funkciju. Nije nam ništa odgovoreno na taj dopis. Nakon toga smo pravili novi dopis, tražili smo od naših bezbednosnih struktura bezbednosnu procenu. Dobili smo bezbednosnu procenu koja je pod klauzulom tajnosti, a koja je govorila o određenim problemima i rizicima.

Nebojša Čović je istakao da je odluka o kazni Crvene zvezde doneta pod pritiscima.

– Ne možete da napišete da Zvezda nije opravdano došla na utakmicu. Možete da kažete kad neko dođe neopravdano kada se nije javio. Zvezda se javila i rekla o čemu se radi, ko bi trebalo da preuzme rizik, a znamo šta je bilo u aprilu prošle godine.

Prvi čovek Crvene zvezde je na kraju rekao da se u Pogdorici spremao linč za koji bi bio optužen srpski tim.

– Mi smo imali procenu, znamo šta se spremalo, spremao se linč, a za to bi bila optužena Zvezda i Beograd. Nama je savest potpuno mirna – poručio je Čović.

0
0

4 Komentara

  1. Da si normalan nebi pisao takve gluposti.na ulicama je bilo 3000 policajaca,pa je to za tebe normalno,a prodato 7000 karata.nigde se ne odrzavaju spirtske priredbe kad su u drzavi nemiri.zvezdi ne trebaju ti bodovi jer ce se i bez njih prosetati ovom ligom,al ti si zakasnio za sve lekove.komplekse koje imatej, jer vam je franjo rekao da ste institucija ne lece se lekovima.treba vas vratiti u domovinu,tamo odlicno plivate.

    0
    0
    Odgovori
  2. svaki komentar na saopstenje covica-coveka sa sumnjivom prosloscu i sadasnjoscu (sa izuzetkom delom rada oko juga Srbije (presava, bujanovca i medvedje, sve pohvale, sve bi bilo izgubljeno … sto covicu ne nastavi u tom stilu i maniru … jer si to on mogao) kad je bilo najteze. covicu, sta to od srpskog sporta kosarke, fudbala ….ucini i cinis … kao kosarkas u pokusaju u kosarkaskoj INSTITUCIJI kk partizanu ?! mladalacka izgubljena ocekivanja i ljubav se u zlobu i moru … covicu pretvorise. ko razume-razumece … ALI … STETA za moguce uspesnog coveka u sportu i van njega … sa ovim i ovakvim covicem … srpski sport u celosi … pogotovu kosarka izgubi. covicu, povuci se za dobro svih i sporta u celini.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kada je PARTIZAN 2000- tih bio van ABA lige smatrajuci da mi (srpski klubovi) svojimucescem samo jacamo kosarku bivsih republika i nije hteo medju tu druzinu, prosto je nateran a najvise pritisaka je bilo upravo iz zvezde, ABA liga je pokazala svrhu svog postojanje (pogledajte svu tugu nase kosarke u nmecu OKK Beograd_Napredak) Zvezda preti istupanjem . E veseli ganci opet ste smesni. Istupite VAS biti nece a ABA ce ploviti dalje i na korist Srpske kosarke., i onako nicim niste zaduzili ovoj sport bar nacionalnih interesa sto se tice.

    0
    0
    Odgovori
  4. sebe smatram normalnim covekom (60 g.) koji je ceo zivot u sportu. Gledajuci i susajuci ovoga covica bojim se da se na tu pricu lozi 90% zvezdasa SRBA moje brace i sunarodnika. Za 5-10 g. kad vreme pokaze da je on: demagog, poslusnik od av, lopov koji je sebi pribavio vise milionsku korist od FMP ( delovi za fabriku donete 90-tih iz Belog Manastira), covek koji se okoristio od funkcije prvog operativca raspolaganja fin. sredstava za Kosovo, i jos mnogo toga, i na kraju kao vrhunskog mesetara av ga upucuje u njemu nesto najdraze (zvezdu) da tamo u svom maniru vrhunskog manipulatora obavlja prljave poslove. zvezda losa, promenljiva ove sezone i verovatno iz ABA lige nema ucesnika u Evroligi, Sta on radi: umesto da mirno podnese to da zvezdi ne ide i da to prihvati, on spasavajuci losu zvezdu proglasava utakmicu u podgorici mecom linca i nasilja nad igracima Zvezde. Takva saznanja nema i nije imala ni nasa BIA, DEA, OZNA kako li se vec zove. covicu stetocino makni se iz sporta pusti momcima bivsim igracima da vode zvezdu. Ovo sto ti radis svodi se na to da cete biti sramota da izadjes na ulicu, ako vec ne budes gde ti je mesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter