0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI: Idem kući sa ‘gorkim ukusom’ u ustima, ovakvo ponašenje je ‘kriminalno’

Objavljeno: 04.01.20 u 22:01

Košarkaši Partizana savladali su Mornar u ‘Beogradskoj areni’ rezultatom 88:75.

Bio je Partizan veoma ubedljiv u momentima, ali je u završnici umalo dozvolio protivniku da se vrati u život. Nakon meča Andrea Tinkijeri je istakao da je njegov tim zasluženo slavio, ali da postoje mnoge stvari koje moraju da poprave u igri.

Dve utakmice u jednoj, prvo poluvreme smo igrali dobru odbranu, bili smo fokusirani i radili posao kako treba. Nekoliko naših loših odluka je dovelo do toga da se naša prednost smanji.Igrali smo se vatrom u drugom poluvremenu, bilo je gusto u završnici, ali smo zaslužili da dobijemo ovu utakmicu – rekao je Trinkijeri.

Dodao je da njegovi košarkaši ne smeju da dozvole opuštanja i da je ponašanje slično tome ‘kriminalno’

Mornar nije igrao dobru odbranu, bili smo otvoreni, ali smo se opustili na kraju i to je kriminalno. Radimo na tome, ali moramo još više. Pustili su nas da šutiramo i teško je tada ne koristite otvorene šuteve“, kazao je Trinkijeri.

Na konstataciju novinara da je Partizan trenutno u najboljoj formi u ABA ligi, jer je upisao šestu uzastopnu pobedu, Italijan je odgovorio da ipak nije zadovoljan.

Gledajući drugo poluvreme, to nije istina. Nisam zadovoljan, idem kući sa gorkim ukusom u ustima – zaključio je Trinkijeri.

FOTO: KK partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter