0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

ABA LIGA: FMP gubio, ali je na kraju savladao Cibonu u Železniku!

Objavljeno: 04.01.20 u 23:27

U poslednjem današnjem meču u ABA ligi ekipa FMP-a je u pravom takmičarskom meču nakon preokreta savladao Cibonu rezultatom 88:79.

Počeli su domaći dobro utakmicu, a onda je usledio preokret nakon koga su gosti imali i plus 11 poena prednosti, proradio je potom u trećoj deonici ‘inat’ tima iz Železnika koji je uspeo da dođe do prednosti.

Predstavnik Srbije u nastavku nijednom nije ispuštao prednost, a uspeli su u jednom trenutku da vode sa 16 poena prednosti. Na kraju, još jedna velika pobeda ‘pantera’ koja ih drži čvrsto u vrhu ABA lige.

Najefikasniji u domaćim redovima bili su Aleksa Radanov sa 20 poena, Duop Rit sa 196, a pomogao im je i Stefan Pot sa 13.

U poraženom sastavu, jedini dvocifreni bili su Matic Rebec sa 19 poena i Roko Badžim sa 15 i Novačić sa 11, a svi ostali košarkaši sem Prkačina postigli su bar po jedan ili više poena.

Košarkaši iz Železnika iz kola u kolo, dokazuju da nisu slučajno standardni član ABA lige još od nastanka, pošto se trenutno nalaze na četvrtom mestu tabele. Cibona će se do kraja sezone, očigledno boriti za opstanak, jer ima samo jedan trijumf više od Zadra, Mege i Igokee.

ABA liga, 14. kolo:

Subota:

Primorska – Budućnost 75:78
Partizan – Mornar 88:75
FMP – Cibona 88:79

Nedelja:

12.00 Cedevita Olimpija – Igokea
18.00 Zadar – Mega Bemaks

Ponedeljak:

17.00 Crvena zvezda – Krka

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: FMP

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter