0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI: Nova godina, stari ciljevi, Mornar može da napravi svakome probleme!

Objavljeno: 03.01.20 u 13:26

Partizan 2020. godinu započinje utakmicom 14. kola ABA lige, protiv Mornara u ‘Beogradskoj areni’.

Meč je na programu u subotu, 4. januara od 19 časova, a prodaja pojedinačnih ulaznica za ovaj meč se već odvija. 

Pred duel sa Mornarom, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio da Partizan ima stare ciljeve i u Novoj godini.

STIGAO JE CENTAR: Partizan je registrovao Amerikanca, u timu već protiv Virtusa!

Nova godina, stari ciljevi. Želimo da protiv ekipe odlične ekipe Mornara odigramo dobro i tako na pravi način započnemo seriju izuzetno važnih utakmica koje ćemo odigrati u januaru. Mornar je ekipa koja može svakome da napravi probleme, imaju veoma kvalitetne igrače od kojih je nekolicina u stanju da svako veče postigne 20 i više poena. Na nama je da im to ne dozvolimo i da utakmicu uvedemo u ritam koji nam više odgovara – istakao je Trinkijeri.

Kapiten crno-belih, Novica Veličković je pred sutrašnji meč izjavio:

Čeka nas teška utakmica, protiv ekipe koja igra brzo, uzima dosta šuteva i veoma je nezgodna kada pronađe svoj ritam. Sa naše strane, mi treba da budemo maksimalno koncentrisani i da igramo onako kako nama više odgovara. U Baru smo uspeli da ih zaustavimo na 65 poena, a da bismo to ponovili, potrebno je da odigramo još bolje nego tada – naglasio je Veličković.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter