1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Instagram - Bogdan Bogdanović

CRNO BELI BI MOGLI DA AKTIVIRAJU BOMBU GODINE: Partizan vraća miljenika ‘Grobara’! Meklin na čekanju?

Objavljeno: 03.01.20 u 14:25

Partizan je danas u Košarkaškom savezu registrovao novo pojačanje Džamel Meklin, a spekuliše se u javnosti da bi Partizan mogao da se povuče iz posla.

Meklin je igrač koga je Partizan zvanično registrovao u Košarkaškom savezu kao novog igrača crno-belih, ali se u javnosti već spekuliše da bi ‘parni valjak’ mogao da se okrene drugom košarkašu, te da poništi njegovu registraciju.

Ukoliko se ove informacije pokažu tačnim, Partizan bi mogao da pojača francuski reprezentativac i igrač sa NBA iskustvom Žofri Lovernj koji je sa velikim uspehom nosio dres Partizana, Francuz je dres Partizana nosio od 2012. do 2014. godine, a njegova ljubav ka Partizanu nije se gasila od tada.

Potom je nastupao za Himki, Denver, Oklahomu, Čikago Bulse, San Antonio i Fenerbahče. Turcima u Evroligi ne ‘cvetaju ruže, a Partizanu bi ovakvo pojačanje donelo mnogo pred nastavak Evrokupa.

Podsetimo, ovo ne bi bio prvi put da se Partizan ‘predomisli’, crno-beli su novembra i zvanično predstavili Džejmsa Bela sa kojim potom ugovor nije potpisan zbog toga što nije prešao lekarske preglede.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: Instagram – Bogdan Bogdanović

0
0

1 Komentara

  1. Drzavni projekat poznat jos i kao Prtizan mts Glodari sve sto ste pricali stiglo vas je.Evo istine o drzavnim parama i kuda idu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter