0
Evroliga

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

VLADIMIR ŠTIMAC: Grešićemo, promašivati, ali sa terena moramo izlaziti…

Objavljeno: 02.01.20 u 10:03

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova dočekuju Bajern iz Minhena u 17. kolu Evrolige, to će biti prvi meč crveno-belih u novoj godini.

Očekivanja pred dvoboj sa Bavarcima izneo je upravo nekadašnji prvotimac nemačkog tima Vladimir Štimac. Novi centar Crvene zvezde je prvo imao poruku za sve navijače.

– Svima za početak srećna Nova godina i sve najbolje u 2020. Naše želje u njoj su pobede, na svim terenima i takmičenjima, Evroliga, ABA liga, domaći kup, prvenstvo – rekao je Vladimir Štimac.

Potom se nekadašnji reprezentativac Srbije osvrnuo na Bajern:

– Što se tiče Bajerna, izvanredna ekipa sa izvanrednim trenerom, maksimalno smo okrenuti toj utakmici, spremali smo se, juče smo imali trening, danas evo treniramo, igraćemo svaku utakmicu kao da je poslednja. Često kažem biće grešaka, biće svega, ali moramo na kraju svake utakmice da izađemo sa parketa sa saznanjem da smo dali 100, pa i 200 posto naših mogućnosti – zaključio je Vladimir Štimac.

Meč u ‘Beogradskoj areni’ igra se večeras od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter