0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

VEĆ JE ISPLANIRANO: Zvezdaši na ulicama posle utakmice protiv Bajerna!

Objavljeno: 02.01.20 u 18:00

Crvena zvezda i Bajern Minhen se od 19 časova sastaju u Beogradskoj areni u okviru 14. kola Evrolige.

Već je isplanirano da se najvatreniji navijači posle meča okupe ispred ambasade Crne Gore u Beogradu, gde će protestvovati protiv zakona u Crnoj Gori kojim se ugrožava sloboda veroispovesti srpskog naroda u toj zemlji.

VIL HEČER CRNO-BELIMA: Super je što dovodite nove igrače, ali bi bilo dobro da platite stare!

Popularne ‘Delije’ su saopštenjem pozvale sve navijače Zvezde da posle utakmice produže od severne strane Beogradske arene ka Knez Mihajlovoj ulici.

– U četvrtak naš košarkaški klub igra bitnu utakmicu protiv Bajerna u Areni! Ovo je prilika da podržimo naše igrače, ali ujedno i poziv grupe da se sve „delije“, svi zvezdaši, svi oni koji nisu planirali da dođu na ovu utakmicu…pojave, i da pokažemo našoj braći u Crnoj Gori koji vode velike bitke za očuvanje naše vere i identiteta…da nisu sami – navodi se u saopštenju.

UEFA ‘UPOZORAVA’: Obratite pažnju na Strahinju Pavlovića! Na listi je još jedan partizanovac…

To je najavio i bivši fudbaler Crvene zvezde Dragan Bogavac.

– Mi smo pre neki dan bili u Beogradu sa studentima ispred Ambasade Crne Gore da pružimo podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi, mitropolitu i vladiki. Posle utakmice Zvezda-Bajern očekujemo mnogo naroda u Beogradu u centru – rekao je Bogavac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter