0
Košarka

‘SMAJLIJEV’ NAJVEĆI FAN: Drejmond Grin ne prestaje da hvali Srbina – Ono što on radi…

Objavljeno: 01.01.20 u 16:16

Drejmond Grin jedan je od najboljih krilnih košarkaša u NBA ligi, sa ekipom Golden Stejta osvajao je šampionski prsten. Ipak, malo ko je na njega ostavio utisak kao Alen Smailagić.

Pre nekoliko dana na ‘sva usta’ hvalio je srpskog košarkaša, za koga je rekao da ima visok nivo košarkaške inteligencije, a danas je otišao još korak dalje.

– Pričao sam skoro o njegovoj košarkaškoj inteligenciji. To jeste tako, ali on nema pojma šta se dešava na terenu i za mene je neverovatno da gledam to što on radi. Igrač može da nauči dobru selekciju šuta, ali ne može da nauči to što Smailagić radi, da se prepusti, da bude odličan. Smailagić sve to ima i to je ono što je važno. Ostalo može da se nauči, ali ne može ono što ima Smailagić – govorio je Grin.

NBA: Smailagić osvaja Ameriku, Jokić efikasan, ali je Denver doživeo debakl (VIDEO)

Smailagić je nedavno dobio priliku da debituje u dresu Golden Stejt Voriorsa, a brzo je pokupio i simpatije saigrača i sportske javnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter