0
AdmiralBet ABA Liga

VUČIĆ O ZVEZDINOJ ODLUCI: Pričao sam sa Nebojšom Čovićem…

Objavljeno: 30.12.19 u 19:47

O celokupnoj situaciji u vezi odluke da Crvena zvezda ne otputuje u Podgoricu na meč protiv Budućnosti oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prvi čovek države je gostujući na Radio Televiziji Srbije prokomentarisao da je možda najbolje da se meč odigra u nekom drugom terminu.

– Bio sam zaista minimalno u toku oko svega, ali možda je bolje odigrati tu utakmicu za tri ili sedam dana nego da napravimo neku grešku i da se dogodi nešto loše – rekao je Vučić.

HITNO OBRAĆANJE: Čović detaljno o razlozima odluke da se ne otputuje u Podgoricu – ‘Čim smo videli šta se događa…’

Na pitanje da li je Zvezda donela pametnu odluku, Vučić je izjavio da je razgovarao sa prvim čovekom crveno-belih i otkrio šta mu je rekao.

Nebojša Čović se konsultovao sa predstavnicima više državnih organa, jednom sam pričao sa njim, rekao sam mu da mislim da će oni sve da urade da to bude organizovano na najbolji način, ali da je nemoguće da mi garantujemo bilo šta. Naravno, zbog tenzija i zbog svega, nadležni organi Bezbednosno-informativne agencije dali su svoje procene, pa to nije pitanje za mene, već za državu – rekao je predsednik i dodao:

– Mislim da je važno da se stvari smiruju, a ne da se tenzije podižu.

NEBOJŠA ČOVIĆ: Evo šta je rekao o registrovanju utakmice 20:0 za Budućnost i mogućnosti napuštanja ABA lige!

U predviđenom terminu za odigravanje meča, od 18 časova, ekipa Budućnosti i sudije su bili na terenu, lopta je podbačena, a kako na drugoj strani nije bilo igrača, utakmica je registrovana rezultatom 20:0 u korist crnogorskog tima.

NEREALNE SCENE U ‘MORAČI’: Igrači Budućnosti, sudije, navijači – svi su čekali Zvezdu! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter