1
AdmiralBet ABA Liga

VRLO ‘MRŠAVO’: Konačno se oglasila ABA liga povodom neodigrane utakmice između Budućnosti i Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 30.12.19 u 22:38

Rukovodstvo regionalnog takmičenja konačno se oglasilo objavom na zvaničnom sajtu.

Kao što je poznato, bilo je planirano da Budućnost i Crvena zvezda odigraju meč 13. kola ABA lige u dvorani ‘Morača’, ali do njega nije došlo jer klub sa Malog Kalemegdana nije želeo da otputuje u Podgoricu, kako je navedeno, iz bezbednosnih razloga.

Igrači Budućnosti su došli na utakmicu u 18 časova, sudije su podbacile loptu i kako nije bilo protivnika, utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 20:0.

FOTO-UBOD: Navijači Budućnosti u ‘Morači’ poslali jaku poruku režimu zbog protesta Srba u Crnoj Gori!

Nešto kasnije, oglasilo se rukovodstvo takmičenja vrlo ‘mršavim’ saopštenjem na zvaničnom sajtu, gde se između ostalog navodi:

– Utakmica 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde zakazana za 30. decembar 2019. u 18 časova nije odigrana u ranije predviđeno vreme jer se ekipa Zvezde nije pojavila na terenu u SC Morača. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o svim daljim koracima ABA lige u vezi sa ovim slučajem – navedeno je u saopštenju ABA lige.

0
0

1 Komentara

  1. Kao navijac Partizana predlazem da se napusti aba liga pa neka je igraju hrvati, slovenci i milogorci tj. oni koji duvaju u istu rupu. A Srbi treba da igraju i jacaju samo svoju ligu jer su daleko bolji od svih. Ako im nije valjala drzava zasto bi im zajednicki sport valjao. Srbi u ligi uvek najbolji, a rukovodstva sve hrvati i slovenci. Pa neka rukovode sami sobom, a pokoji milogorac da ih podrzi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter