7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA JTD liga

FOTO-UBOD: Navijači Budućnosti u ‘Morači’ poslali jaku poruku režimu zbog protesta Srba u Crnoj Gori!

Objavljeno: 30.12.19 u 20:45

Iako meč između Budućnosti i Crvene zvezde nije odigran, navijači crnogorskog kluba su uspeli da pošalju poruku sa tribina.

Obratili su se režimu u Crnoj Gori povodom poslednjih dešavanja u toj zemlji i odluke o zakonu da se oduzme imovina crkvama zbog čega Srbi protestvuju.

NEREALNE SCENE U ‘MORAČI’: Igrači Budućnosti, sudije, navijači – svi su čekali Zvezdu! (VIDEO)

Na jednom od transparenata pisalo je:

– Mir braćo, ne na svetinje.

Na taj način su popularni ‘Varvari’ poslali jasnu poruku vlastima.

0
0

7 Komentara

  1. Nema sta,Buducnost dobija mec bez igre,zvezdi oduzeti uz to jos 2 boda.Inace ako ABA odluci da se igra u novom terminu,to ce biti jos jedan dokaz da je to licno covicevo takmicenje i da radi sta god pozeli.Jer imati 2 kluba u jednom takmicenju,to ni Bartomeu ne moze,da uz Barselonu ima jos jedan klub

    0
    0
    Odgovori
  2. Bez obzira šta je u pitanju …. Politika ili ne… Dosta je bilo da se lomi preko tih momaka … Igrača … Oni su da igraju … A za više od igre neka se jebu svi ostali … I uprave i političari , jajare i mešetari … Nije bilo slova i kraj …. Na žalost po sve nas zarobljenici smo nekoliko samoživih usijanih , narcisoidnih glava …. Sami smo krivi za ovako stanje … Pogotovo oni koji su dali Veru za večeru … Sline …

    0
    0
    Odgovori
  3. Postje kosarkaska pravila utakmica se odlaza uz zhtev jednoog kluba a uz saglasnost oba kluba ukoliko se klubovi ne slazu odlucuje abba liga cz je podnela zahtev buducnost odgovorila,abba cutala mimo pravila i. Dovela slucaj u sivu zonu.trebala je narediti da se utakmica odigra ili odlozi ,da je to uradila pravila bi bila jasna.ovako je sve nejasno.zvezda ima pravavo da trazi odlGanje buducnost da se saglasi,aba da odluci svojim ne odlucivanjeem zakomplikovala i jos vise ispolitizovala a ja misli da je utatalkmica trbala da se odlozi dok se stvari smire a smirice se

    0
    0
    Odgovori
  4. Covic (kakav god bio) je pametno odlucio sto nije poslao ekipu dole. Vecina Varvara su srpski orijentisani, ali na tribini uvek ima ubacenih elemenata (policije, kriminalaca, “udbasa“)… koju mogu da izazovu haos pa da se sve to pripise Zvezdi i Srbiji koja zakuvava po regionu.

    0
    0
    Odgovori
    • A zašto se ne odloži derbi izmedju zvezde i partizana nista manji nije bezbedonosni rizik ali politika mora da pokvari sport,bravo za transparent svako neka navija za svoj klub,policija da obezbedjuje ,igrači ds igraju,sudije da sude,svetinje da se u njih molimo a političari neka jedu g…a.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter