0
Košarka

FOTO: Dinamik

HUMANI DORĆOLCI: Dinamik prikuplja pomoć za Kosovo i Metohiju

Objavljeno: 29.12.19 u 16:45

Utakmica 13. kola Košarkaške lige Srbije između KK Dynamic i KK Sloboda iz Užica odigraće se u ponedeljak 30.12. sa početkom od 17 časova u Hali Sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Gosti iz Užica imaju svega jednu pobedu više od Dinamika, te će ova utakmica biti šansa za Dinamik da završi ovu kalendarsku godinu na drugom mestu na tabeli.

Osim takmičarskog značaja, ova utakmica će imati i humanitarni karakter. U saradnji sa udruženjem „Zdravlje – Božuri“, ulaznica za ovaj događaj će biti slanje SMS poruke na broj 8010, a sav novac prikupljen ovim putem će biti usmeren za nabavku medicinske pomoći za naše najugroženije sunarodnike na Kosovu i Metohiji.

KK Dynamic poziva sve ljubitelje košarke da se odazovu ovoj akciji, jer praznici su vreme davanja i pravi trenutak da se setimo onih koji su u težem položaju od nas. Cena jedne humanitarne SMS poruke je 100 dinara sa PDV.

Kapiten Dinamika Dušan Beslać poziva sve navijače Dinamika da u sportskoj atmosferi isprate 2019. godinu.

– U ponedeljak nas očekuje teška utakmica protiv ekipe Slobode, koja je mlad i kvalitetan tim sa puno energije. Mi smo maksimalno fokusirani na taj meč i nadamo se pozitivnom ishodu. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju, bodre nas do pobede, a posebno i zbog toga što ova utakmica ima humanitarni karakter – rekao je Beslać.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter