0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter

TRINKJERI: Primorska je bila sjajna, sada je situacija nešto drugačija!

Objavljeno: 28.12.19 u 17:15

Košarkaši Partizana u 13. kolu ABA lige dočekuju Primorsku iz Kopra u ‘Beogradskoj areni’, a očekivanja pred ovaj meč izneli su Andrea Trinkjeri i Uroš Trifunović.

Šef stručnog štaba crno-belih Andrea Trinkjeri istakao je da je Primorska bila sjajan tim u prvom delu sezone, ali…

– Primorska je u prvom delu sezone pokazala veoma dobru igru, o čemu govore i rezultati koji nisu slučajni. Sada je situacija malo drugačija, ali to za igrače može biti dodatni motiv da odigraju dobro. Mi se nadam da ćemo dobrom utakmicom i u lepom ambijentu ispratiti 2019. godinu – istakao je Andrea Trinkjeri.

Primorsku su napustili najbolji igrači Lens Heris, Marko Jagodić-Kuridža i Žan Mark Šiško. O tome je govorio mladi prvotimac Uroš Trifunović.

– Svi znaju u kakvoj je situaciji Primorska, bez obzira na to, oni su protiv Zvezde pokazali da itekako mogu da igraju dobro. Mi smo u prvom delu izgubili od njih i svakako ćemo hteti da im se revanširamo i nastavimo pobednički niz – rekao je Trifunović.

Partizan i Primorska svoj meč igraju u nedelju od 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter