1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost VOLI

BUDUĆNOST APELUJE PRED ZVEZDU: Pokažimo dostojanstvo!

Objavljeno: 28.12.19 u 20:09

Poslednjih godina košarkaške utakmice Budućnosti i Crvene zvezde su više od sportskog rivalstva, u Podgorici se očekuju tenzije.

Sumorna je bila finalna serija ABA lige prošle sezone, kako kada se igralo u Podgorici, tako i u Beogradu. Na poslednjoj sednici skupštine takmičenja, prvi čovek Podgoričana Dragan Bokan je zapretio da će Zvezdi uzvratiti višestruko više. Ipak, iz Budućnosti danas pozivaju na smirenje strasti, pogotovo što u Crnoj Gori ‘tinja’ oko spornog zakona o crkvenoj imovini.

– Molimo vas da kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana. Naš klub će u organizacijskom smislu uložiti maksimalan napor da obezbedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih – stoji u saopštenju Budućnosti:

– Zbog svog posebnog značaja i potencijalnog rizika, organizacija ove utakmice je zahtevala specijalne mere bezbednosti, svi poručioci, tj. imaoci karata su po prvi put precizno evidentirani, tako da će u slučaju bilo kakvog neprimerenog i ekscesnog ponašanja snositi ličnu odgovornost.

– Ne dozvolimo da javnosti bude poslata slika koja nas ne predstavlja u pravom svetlu, a za to je neophodan i vaš doprinos. Pokažimo i ovog puta da smo klub čije su utakmice na domaćem terenu čuvene po sjajnoj atmosferi i pravoj podršci sa tribina, koji čuva tradiciju gostoprimstva i fer pleja, već punih sedam decenija.

Utakmica 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici igra se u ponedeljak od 18 časova.

FOTO: KK Budućnost Podgorica

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter