0
AdmiralBet ABA Liga

ZVANIČNO JE STIGAO: Crvena zvezda je potvrdila, Amerikanac je potpisao!

Objavljeno: 27.12.19 u 15:42

Američki bek i dosadašnji član Olimpijakosa Kevin Panter potpisao je u petak ugovor sa KK Crvena zvezda do kraja sezone!

Ovaj 26-godišnji Njujorčanin visok 193 centimetara podjednako dobro može da igra na bekovskim pozicijama. Rođen je 25.juna 1993. godine.

DRAGAN ŠAKOTA O POJAČANJIMA: Panter je jedno ime o kome razmisljamo, veliki je krug igrača

Nakon koledž karijere koju je završio na Univerzitetu Tenesi, započeo je svoju evropsku karijeru, koju je postepeno podizao iz sezone u sezonu, igrajući prvo za Lavrio, pa Antverpen, AEK, Virtus iz Bolonje i Olimpijakos. Sa ekipama AEK-a i Virtusa osvajao je FIBA Ligu šampiona dve godine uzastopno, a u dresu ekipe iz Bolonje bio je i MVP završnog turnira u Belgiji sa 26 poena i 7 skokova.

ZVEZDA GOSTUJE ZENITU: Šakota o protivniku i mogućim odlascima, a Štimac je imao jednu moćnu poruku!

Pred početak ove sezone potpisao je dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom za koji je na 11 utakmica u EL ubacivao prosečno 7 poena za 18 minuta u igri.
.
Dolaskom Pantera Crvena Zvezda je dobila značajno pojačanje, odličnog strelca, igrača koji je vrlo često uskakao i na poziciju pleja, i koga trener Dragan Šakota odlično poznaje iz sezone u kojoj je AEK osvojio dva trofeja.

U Crvenoj zvezdi će nositi dres „00“ a debitovaće ponovo u crveno-belom dresu, ovoga puta regionalnog i srpskog šampiona, u ponedeljak u Podgorici.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: KK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter