in , , , ,

TRINKJERI: Navijam za Italiju, a ako neko treba da nas dobije neka bude Srbija! Imate sreće što imate Vučića! (VIDEO)

Trener Partizana Andrea Trinkjeri bio je gost jutarnjeg programa na RTS-u gde je govorio o predstojećem olimpijskom kvlafikacionom turniru.

Šef stručnog štaba ‘parnog valjka’ prvo je govorio o svojim korenima i kako je ranije proslavljao božićne i novogodišnje praznike. Ipak, najzanimljiviji odgovor je bio na temu kvalfiakcionog olimpijskog turnira i za koga će navijati da li za Italiju ili Srbiju. Andrea Trnikjeri nije izbeogao odgovor, ali je objasnio zbog čega su ‘orlovi’ favoriti.

– Ako me pitaš za koga navijam? Prirodno navijam za Italiju, ali ako me neko treba da me dobije neka bude Srbije kao ovog leta. Srbija je u prednosti, živim u sportu, u Italiji je sada teška situacija oko sporta, afere su, politika, nepolitika, nema podrške. Olimpijski komitet se svađa i svi u košarci su zabrinutui. Turnir se igra u Beogradu, Srbija ima veliku sreću da ima predsednika Vučića koji je veliki zaljubljenik u sport (sportaš). Pričam o sportu, to je moj deo, biti domaćin to je velika stvar – rekao je Trinkjeri.

O novom selektoru Srbije Igoru Kokoškovu.

– Fantastična stvar. On je spoj Evrope i NBA. To su drugačije igre, Kokoškov će znati do da spoji.

Partizanu slede važne borbe u Evrokupu.

– Teodosić je genijalac, ozbiljan genijalac. Daćemo sve od sebe, imamo podršku, biće teške utakmice, teški protivnici, izazovi su veliki, biće zanimljivo – zaključio je Trinkjeri.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VEST IZ GRČKE: Prijović se vraća, ali ne u PAOK, već ljutog rivala!

NOVI BISER POTPISAO: Knežević postaje profesionalac!