1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠAKOTA: Sastav u kojem je Primorska izašla bio je faktor opuštanja za nas!

Objavljeno: 23.12.19 u 23:11

Crvena zvezda je u poslednjem meču 12. kola ABA lige savladala Primorsku u Kopru.

Uprkos oscilacijama u prvoj i trećoj četvrtini Crvena zvezda je sjajnim šuterskim izdanjem slavila rezultatom 90:78 na kraju meča.

Nakon meča pred novinare je izašao trener crveno-belog tima Dragan Šakota koji je izneo zadovoljstvo pobedom nad slovenačkim predstavnikom u ABA ligi.

Čestitke protivničkom timu na utakmici koju su odigrali u jako izmenjenom sastavu. Njihov tim je bio najveće iznenađenje lige, na čemu im iskreno čestitam. Mi opet imamo teške utakmice, što se odražava i na fizičkoj spremi. Čestitam mojim igračima i želim da Primorska nastavi borbu kao što je to danas bio slučaj. Mi dolazimo iz te „duple nedelje“, imali smo putovanja i teške utakmice, a uvek je problem kako izvući energiju iz igrača. Koliko god se trudili da objasnimo neke stvari, sastav u kojem je Primorska izašla na teren bio je faktor opuštanja za nas. Sa druge strane, momci su odigrali sa takvom energijom da možeš samo da im čestitaš. I ja im čestitam. Želim Primorskoj da nastavi da se bori ovako i da igra ovakvu košarku – rekao je Šakota. 

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ima li nesto da Vam ne smeta???? Eto publika vam nije pravila probleme…da su bili u najboljem sastavu,izgubili bi utakmicu….samo trazite izgovore za lose partije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter