0
Evroliga

VELIKI ČOVEK: Bojan Dubljević oduševio velikog fana (FOTO)

Objavljeno: 21.12.19 u 20:20

Crnogorski reprezentativac oduševio je jednog slovenačkog ljubitelja košarke koji je odlučio da ga potraži tokom putovanja u Valensiji.

HotSportu se danas javio verni čitalac iz Slovenije sa nesvakidašnjom pričom. Tokom boravka sa devojkom u Valensiji prolazio je pored dvorane u kojoj igraju košarkaši istoimenog tima kada je spazio da ulaze u halu na trening. Poželeo je da sačeka Bojana Dubljevića i dočekao ga je.

Crnogorski košarkaš je poklonio svom fanu dve ulaznice za meč Evrolige protiv Baskonije. Mladi par je posle meča sačekao Dubljević da mu se zahvali i zatraži dres. Bojan nije bio odmah u mogućnosti da to učini, ali je uzeo broj telefona i istakao da će ih zvati kada se vrati sa gostovanja u Milanu protiv Armanija.

Što je obećao, Bojan Dubljević je i ispunio. Veliki fan je dobio dres, a to je podelio sa HotSportom uz poruku da je centar Valensije veliki čovek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter