6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/BudućnostVoli

EMOTIVNI TRINKJERI: Zar smo ovo zaslužili?

Objavljeno: 21.12.19 u 23:26

Andrea Trinkjeri održao je emotivnu konferenciju za novinare posle pobede nad Igokeom, zaboleo ga je odnos navijača prema klubu.

Italijanski stručnjak otvorio je srce, zaboleo ga je mali broj navijača u ‘Beogradskoj areni’, bilo ih je svega 2.500.

– Sad ću malo iz srca… Posle neverovatna četiri meseca i ovakvih rezultata, jel normalno da mi igramo pred tako malo navijača? Potpuno je drugačije kad imamo navijače uz nas – istakao je Trinkjeri.

Šef stručnog štaba Partizana kritikuje samo pristup ovakvim utakmicama.

– Sigurno moramo imati mnogo bolji pristup ovakvim utakmicama. Bili smo loši. Ali, to smo mi krivi, samo mi. Treneri i igrači…Bilo je teško danas igrati utakmicu, imali smo loš pristup, jer smo bili loši u napadu i koncentraciji. Ne želim nikoga da kritikujem, ali je nešto nedostajalo. Nisam baš dobar da sve zadržim za sebe. Mislim da sa ovakvom sezonom do sada…možda bismo mogli malo bolje.

O Rašonu Tomasu koji nije igrao drugu utakmicu zaredom.

– Ormaramo ga, prevencija od moguće povrede. Trenira individualno i ništa više od toga – rekao je Andrea Trinkjeri.

0
0

6 Komentara

  1. As,šta je ,ne odgovara ti normalna priča. Takvi kao ti bi samo da zavadjaju ?Stidi se,a ako ne osećaš sram onda si za psihijatriju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prosinečki je veliki čovek i bio je fenomenalal igrač,kao što je bio i Galić,Jusufi,Prekazi. Dosta sa nacionalizmom,ovo je sport i samo normalni ljudi treba da imaju prostor za komentare !

    0
    0
    Odgovori
    • NISU SIGURNO U INDIJI, PAKISTANU, ALZIRU, EGIPTUI, GANi. OOOOOOOOOOOOOOOOOO TALIBANI OOOOOOOOO LJUBI VAS PROSINECKI.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter