0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

ABA LIGA: FMP nastavlja sa dobrim partijama, ‘pala’ je i Krka!

Objavljeno: 20.12.19 u 18:58

Izabranici Vladimira Jovanovića upisali su novu pobedu u ABA ligi. Na parketu u Železniku savladana je ekipa Krke (84-81) iako su svi prisutni u hali mislili da će Panteri zabeležiti prvi poraz na svom terenu.

Loše otvorena utakmica domaćina dala je krila raspoloženoj ekipi Krke da u prvom poluremenu budu kostantno u vodjstvu a izabranici Vladimira Jovanovića nisu imali prava rešenja na parketu, pa se na odmor otišlo rzultatatom 44 – 36 za goste.

Nastavak igre doneo je gotovo preslikanu igru iz prvog dela a gosti su bili konstantno u plusu. Ipak, kada je bilo najvažnije, mladi igrači našeg kluba zbili su redove i dodali gas pa su 3. minuta pred kraj utakmice ušli u rezultatski egal i na kraju pametnom igrom došli do osme pobede u ligi.

Osim pobede ono po čemu će se pamtiti ova utakmica je i povratak na parket Stefana Lazarevića koji se posle 21. meseca odsustva zbog povrede vratio u tim.

Najefikasniji kod FMP-a bio je Stefan Djordjević sa 18 postignutih poena, dok je Stefan Pot ubacio 11. Dvocifreni su još bili Duop Reath i Okben Ulubay sa 10 poena upisanih na svom kontu.
U narednom kolu Panteri gostuju ekipi Mege.

FOTO: FMP

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter