0
Evroliga

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Ne može ovako više, toliko od mene za večeras…

Objavljeno: 19.12.19 u 23:17

Nastavlja se agonija Fenerbahčea, usledio je treći poraz, ovoga puta u derbiju začelja savladao ih je Zenit rezultatom 81:84, i to trojkom Endrua Abisija u poslednjim sekundama meča.

Fenerbahče se nalazi sa skorom 5-10 daleko od mesta koje su mu stručnjaci predviđali, a toga je svestan i Željko Obradović.

– Ovo je komplikovana i veoma težka situacija za sve nas. Očigledno je da moramo da reagujemo na neki način. Ne postoji šansa da nastavimo dalje ovako – rekao je u jednom dahu – Obradović.

Potom je srpski stručnjak čestitao protivniku na pobedi.

Želim da čestitam Zenitu na pobedi. Voleo bih i da se zahvalim navijačima na divnoj atmosferi. Na nama je da razmislimo i donesemo odluku o svemu ostalom. Nadam se da me razumete. Toliko od mene za večeras – rekao je Obradović na konferenciji.

Mediji u turskoj su njegove reči brzo ‘dešifrovali’ kao njegov oproštaj od klupe Fenera, a hoće li se to ispostaviti kao istina reći će dani pred nama.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter