0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

SPEKTAKL VEĆ U PRVOM KOLU: Partizan saznao raspored u drugoj fazi Evrokupa!

Objavljeno: 19.12.19 u 22:10

Crno-beli su juče dobili protivnike u top 16 fazi Evrokupa, a danas je objavljen i kompletan raspored.

Partizan je jučerašnjom ubedljivom pobedom protiv Limoža (77:58) zatvorio takmičenje u prvoj fazi Evrokupa, a danas je navijače obradovala vest o rasporedu takmičenja. Dobra vest je da na derbi navijači neće dugo čekati.

MIJAILOVIĆ: Vujošević je deo Partizana, može da svrati na kafu! O saradnji… Zavisi od njega i nas (VIDEO)

Parni valjak’ je smešten u grupu E, prvi meč igraće već 8. januara u Beogradu odigraće meč protiv Virtusa, koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, a na terenu Stefan Marković i Miloš Teodosić. taj duel igra se od 20.00 časova.

Potom gostuju Trentu u Italiji, taj meč igra se od 19.00 časova, a nedelju dana kasnije u Istanbulu igraju protiv Darušafake sa početkom od 21.15.

Partizan će potom dočekati Darušafaku 28. januara od 20.00 časova, te gostovati Virtusu 5. februara od 18.30. Potom će u poslednjem meču Trent gostovati u beogradu od 20.00 časova, a dve prvoplasirane ekipe takmičenje nastavljaju u četvrtfinalu.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter