0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

MIJAILOVIĆ: Vujošević je deo Partizana, može da svrati na kafu! O saradnji… Zavisi od njega i nas (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.19 u 20:06

Drugi put u nizu, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović odgovarao je na pitanja navijača koja su mu postavljana na društvenoj mreži ‘Instagram’.

U novoj epizodi ‘Pitajte predsednika’ na televiziji KK Partizan Mijailović se dotakao najzanimljivjih pitanja, a veliki broj navijača želeo je da zna hoće li u Partizanu biti mesta za Duška Vujoševića u budućnosti.

– Sa Duškom sam u stalnom komunikaciji. Na njegov poziv smo otišli na turnir u Klužu. Vujošević uvek može da svrati u Partizan i popije kafu jer je deo Partizana – istakao je odmah Mijailović.

EVROKUP: Partizan ubedljiv protiv Limoža za kraj prve faze

Mijailović se dotakao i navijačkih priča da je Vujošević ‘persona non grata’ u Partizanu.

– Glupo je govoriti o tome da li je Duško Vujošević zaslužan u Partizanu. To nije uopšte tema, ali to su pitanja i na neki način kritike onih koji kritikuju Partizan sa pitanjem, zašto Duško Vujošević nema nešto u Partizanu. Duško Vujošević sada ima neko drugo radno mesto i ima svoje lične probleme koje mora da rešava. Sada na pozicijama trenera, sportskog direktora i na ostalim funkcijama sede neki drugi ljudi i rade svoj posao. Da li ćemo sarađivati u budućnosti ili nećemo, to zavisi i od njega i od nas. Vrata su svakom otvorena u Partizanu. Partizan nije samo moj, već svih navijača Partizana. Partizan je i Partizan Duška Vujoševića – rekao je Mijailović.

Kompletnu emisiju pogledajte u nastavku teksta:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter