0
Evroliga

BEZ ODMORA NA PARKET – ŠAKOTA: Tim Olimpijakosa pravljen je za velike stvari! DOBRIĆ: Poznajemo ih

Objavljeno: 19.12.19 u 15:49

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovaće iz Moskve u četvrtak u večernjim časovima, a već u petak očekuje ih nova utakmica Evrolige, duel 15.kola sa Olimpijakosom.

Crveno-beli su ponovo u žestokom ritmu, imaju samo jedan dan i dva treninga da se pripreme za duel sa grčkim predstavnikom koji je nakon produžetka i velike serije savladao ekipu Himkija u Pireju.

Trener tima Dragan Šakota pohvalno je govorio o narednom rivalu.

Tim Olimpijakosa je pravljen za velike stvari, igraju samo Evroligu, dovoljno je pogledati roster ,očigledno nisu ispunili očekivanja, ali gledajući potencijal, imaju sve što treba, mogu da dobiju svakoga što su i pokazali u nekoliko navrata. Sa druge strane, imamo dve utakmice u dva dana, i to je problem koji ne može da predvidi. Naš cilj je da odigramo bolje i pametnije i napredujemo kao tim, to je naš glavni cilj“ rekao je trener crveno-belih koji će na dan utakmice odrediti ekipu koja će istrčati na parket „Beogradske Arene“ – ističe Šakota.

Ognjen Dobrić je analizirao narednog protivnika uz isticanje činjenice da mnogo nepoznanica nema pred duel…

Očekuje nas još jedan teška utakmica u napornoj nedelji, ali idemo dalje, nema vremena za dublje analize utakmice u Moskvi, sva pažnja usmerena je na pripremu naredne utakmice u Beogradu. Olimpijakos dobro poznajemo, znamo i odakle preti najveća opasnost, osovinu predstavljaju iskusni grčki igrači, Spanulis, Printezis, Papanikolau,tu je sada i Koniaris, uz našeg reprezentativca Milutinova koji je među najboljim centrima Evrope, a ove godine dobro igra i Brendon Pol. Igrali smo sa njima dve prijateljske utakmice pred početak sezone, ali sada izgledaju drugačije, promenili su trenera i nakon velikog preokreta protiv Himkija, sigurno u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Međutim, verujem da možemo da odigramo dobro, na prvom mestu čvrstu odbranu i uz podršku sa tribina verujem da možemo do šeste pobede – ističe Dobrić.

Utakmica Crvena zvezda mts – Olimpijakos igra se u petak od 19 časova u „Beogradskoj Areni“. Prodaja karata za ovu utakmicu obavlja se u svim poslovnicama Tickets.rs od utorka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter