0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI U SVOM STILU: Igraćemo protiv genija! Neće biti samo pasta, biće i kebaba…

Objavljeno: 18.12.19 u 23:10

Trener Partizana zadovoljan je načinom kako je njegov tim odgovorio izazovu da ‘poštuje igru’, a dotakao se i analize protivnika u TOP 16 fazi.

Večerašnji meč protiv Limoža nije imao rezultatski značaj, jer je od ranije bilo poznato da će crno-beli biti drugi u grupi B. Andrea Trinkijeri srećan je sa skorom od 7-3.

– Drugi smo u jako teškoj grupi, što potvrđuje činjenica da je Lokomotiva ispala. Dobro smo odradili posao u prvoj fazi – rekao je italijanski stručnjak.

Potom je bio upitan da kaže nešto o grupi u TOP 16 fazi, u kojoj će Partizan igrati protiv Virtusa iz Bolonje, Darušafake i Trenta.

Malo je nedostajalo da umesto turskog kluba bude Breša, pa da svi protivnici budu iz Trinkijerijeve zemlje.

– Neće biti samo pasta, biće i kebaba – rekao je Trinkijeri u svom stilu, pa dodao detaljnije:

– Igramo protiv Virtusa sa najboljim igračem Evrokupa (Miloš Teodosić). Darušafaka ima najbolju odbranu, pobedila je na strani Brešu sa 35 primljenih poena. Trento ume da igra u Evropi… Grupa je teška, kao i svaka. Jako je važno da igramo meč po meč i da ne ‘letimo’ previše jer još uvek nismo ništa uradili – poručio je Italijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter