0
Evroliga

PRAZNE TRIBINE: Panatinaikos kažnjen dan pred utakmicu sa Fenerbahčeom

Objavljeno: 17.12.19 u 09:27

Da li je bilo (pre)kasno za ovakvu odluku?

Disciplinska komisija Evrolige kaznila je ‘zelene’ utakmicom bez publike protiv Fenerbahčea zbog korišćenja baklji, ubacivanja predmeta u teren i, kako je navedeno, „nedostatka poštovanja” protivničke ekipe.

Osim ‘katanca’ na tribinama i još jedne velike opomene od strane Evrolige, Panatinaikos će morati da plati 55.000 evra.

Ipak, više će žaliti zbog činjenice da neće moći na pravi način da pozdrave Obradovića, koji će sa Fenerom gostovati u utorak uveče od 20 časova u OAKA areni.

– Da su nas kaznili da igramo pred praznim tribinama protiv Reala iz Madrida ne bi bilo problema. Ovako… Znate li koliko je avio karata i hotela rezervisano zbog ove utakmice? Došli bi navijači iz pet različitih zemalja. Ovo je loša odluka Evrolige – rekao je Pitino i dodao:

– Navijači se nisu ponašali kako treba. Moramo da platimo kaznu kao tim. Ali nije u pravu ni Evroliga, koja nas 24 sata pred utakmicu obavesti o kazni. Biće to prva utakmica legendarnog trenera koji je ovde osvojio mnoštvo trofeja, a da ga naši navijači neće videti. U 42 godine rada ovo nisam doživeo. Ponašaju se isto kao i oni koje kažnjavaju. Nije ispravna odluka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter