0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

BRANKO LAZIĆ: Treba da se zapitamo da li nam je mesto u Zvezdi, ovo je sramota prema klubu!

Objavljeno: 16.12.19 u 09:37

Crvena zvezda poražena je od ‘fenjeraša’ Zadra u 11. kolu ABA lige rezultatom 78:76.

Nakon pomalo neočekivanog poraza Branko Lazić je izneo utiske sa meča.

– Iskreno, igrali smo jako loše. Bez energije, samo smo na kratko imali dobre momente. Kao da smo očekivali da će utakmica sama da se pobedi. Čestitam Zadru na pobedi, pokazali su da više žele trijumf od nas, a mi svi treba da se zapitamo zbog čega je tako. I svi treba da se zapitamo da li treba da budemo ovde, ovo je velika stamota i nepoštovanje prema klubu i ljudima oko kluba, a i prema sebi na kraju krajeva. Nismo iskreni i svesni gde se nalazimo, moraćemo da vidimo šta i kako u nastavku sezone  – rekao je Lazić.

Dodao je da je ABA liga bitnija od Evrolige…

Upravo zbog toga sam i rekao da nismo iskreni i dostojni, a i fer prema klubu i prema ljudima. ABA liga nam je mnogo važnija od Evrolige ali ljudi ne shvataju to.

Istakao je Lazić da se usled ovakvih poraza gubi motivacija.

Gubiš motivaciju i nije svejedno, teško je izaći sa ovakvim porazom, trebalo bi narednu utakmicu odigrati u svom ritmu, odneti bodove i spremati se za onu narednu.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter