0
AdmiralBet ABA Liga

VLADIMIR JOVANOVIĆ: Posle nesrećnog poraza od Zvezde, pokazali smo ko smo protiv Budućnosti!

Objavljeno: 15.12.19 u 09:35

Izabranici Vladimira Jovanovića su u derbiju 11. Kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti još jednom pokazali da dobre igre u ovoj godini nisu slučajnost već isključivo plod dobrog rada i sjajne timske igre.

Prvoplasirana ekipa na tabeli ABA lige jednostavno nije imala rešenje za nalete Pantera, koji su zasluženo slavili na svom terenu (89-79).

U prvom poluvremenu vidjena je rezultatska klackalica, ali su Panteri uspevali da odgovre na sve nalete favorizivane ekipe Budućnosti. Iako je prvo poluvreme završeno nerešenim rezultatom (43-43)vidno je bilo da gosti nemaju snage da odgovore na fizicki jaku igru Pantera, koji su sjajnom igrom oduševili sve prisutne u hali.

Nastavak utakmice doneo je još jači pritisak Pantera, koji su došli do osetnije prednosti, ali nisu uspeli da prelome utakmicu većom razlikom. Bilo je i nervoze kod domaćina, što se oslikalo na realizaciju slobodnih bacanja, ali su ipak Panteri uspeli da to nadomste drugim elemtima igre.

Ipak kada je bilo najvažnije izabranici Vladimira Jovanovića su uspeli da mudrom igrom privedu meč kraju i trijmumfuju nad favoritom.

– Čestitke mojim igračima na pobedi. Nije bilo lako da se posle nesrećnog poraza u prošlom kolu vratimo i budemo spremni da odigramo ovako dobar meč. Zadovoljan sam kako smo odigrali, kako je išla lopta u napadu, to i ove 23 asistencije pokazuju. Mislim da smo iskontrolisali skok i jedino što sigurno nije dobro to su bila slobodna bacanja, ali u u svakom slučaju ova pobeda je lepa i možda nam se vratilo za neke nesrećne poraze –istakao je trener FMP-a na konferenciji za štampu.

U narednom meču FMP na svom terenu dočekuje ekipu Krke ( petak 20.12 – 16.00 časova).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter