1
Košarka

FOTO: KK Partizan

LEP GEST: KK Partizan pomogao vaterpolistima crno-belih!

Objavljeno: 15.12.19 u 18:15

Na probleme Vaterpolo kluba Partizan nije ostala imuna ni košarkaška sekcija na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem.

Tim povodom oglasio se Mijailović u saopštenju za javnost koje je objavljeno na sajtu KK Partizan.

Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje.

U nadi da ćemo podstaći i ostale koji mogu da pomognu bastionu srpskog vaterpola, preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara. Na taj način, želimo da našim vaterpolistima obezbedimo makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje.

Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas – poručio je Mijailović, predsednik KK Partizan.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter