0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Dragana Stjepanović

ANDREA TRINKIJERI: Popunjeno je mnogo stranica istorije…

Objavljeno: 14.12.19 u 14:23

Jedanaesto kolo ABA j.t.d. lige, donosi duel jedinih evropskih šampiona koji nastupaju u prvom rangu regionalnog takmičenja.

Biće to novo poglavlje u istoriji košarkaškog klasika regiona. Prvi put nakon finala 2009. godine, Partizan i Cibona će se sastati u Štark areni.

Crno-beli će Cibonu dočekati u nedelju, 15. decembra od 20 časova. U dosadašnjem toku šampionata, crno-beli imaju učinak od sedam pobeda i tri poraza, dok gosti imaju četiri trijumfa i šest poraza.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana, Andrea Trinkijeri je govorio o istoriji.

– Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače – istakao je Trinkijeri.

Plejmejker Nemanja Gordić, je pred košarkaški klasik, izjavio:

– Očekuje nas zanimljiv duel protiv starog rivala. Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas sledi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji mogući način – istakao je Gordić.

Prodaja ulaznica za nedeljni meč, kao i preuzimanje besplatnih ulaznica za decu, odvija se na sledećim mestima:

14.12.2019. Ticketline Novi Beograd (Bulevar Milutina Milankovića 1, iza Medigrup bolnice) od 10 do 16 časova
15.12.2019. Blagajna Štark Arene, od 16 časova do početka meča.

Podsećamo, deca uzrasta do 14 godina, moći će, u pratnji odraslih, da besplatno prisustvuju nedeljnom košarkaškom klasiku između Partizana i Cibone uz preuzetu besplatnu kartu.

(Foto: Dragana Stjepanović)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter