0
Košarka

FOTO: KSS

ORLOVE ČEKA TEŽAK POSAO: NBA igrači potvrdili da će igrati za Italiju na kvalifikacijama u Beogradu!

Objavljeno: 13.12.19 u 15:37

Beograd će biti domaćin jednog od kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre u Tokiju.

Srbija je u grupi A sa Dominikanskom republikom i Novim Zelandom, dok su u B grupi Portoriko, Senegal i Italija. Dve grupe se ukrštaju u polufinalu.

‘Orlovi’ kvalifikacije počinje sa novim trenerom, drugačijim sistemom rada, ali ornim i raspoloženim košarkašima. Dok će Italijani učiniti sve da nam pokvare slavlje u prestonici Srbije.

Olakšavajuća okolnost po ‘azure’ mogla bi da bude igranje Di Vinćenca, a sada je učešće potvrdio i Nikolo Meli centar Nju Orleansa, a priključio se jedan od najtalentovanijih NCAA bekova Niko Manion.

Oni žarko žele na OI, a kako stoje stvari selektor Saketi će na raspolaganju imati jednu od najjačih italijanskih reprezentacija u poslednjih 10ak godina.

– Potvrdio sam savezu da sam dostupan za kvalifikacioni turnir. Sve će zavisiti od mog fizičkog stanja. Propustio sam leta sa Italijom samo kada sam bio povređen. Biću dostupan, sve će zavisiti od mog tela – izjavio je Meli.

Đentile ove sezone igra kao preporođen, a tu su i Galinari, Belineli, Datome… Azuri će u Beograd doputovati u jakom sastavu.

FOTO: FSS 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter