0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠAKOTA PRED BASKONIJU: Čeka nas težak posao sa dobrom i nepredvidivom ekipom

Objavljeno: 11.12.19 u 17:00

Košarkaši Crvene zvezde vredno se pripremaju za narednu utakmicu Evrolige, duel sa Baskonijom koji ih očekuje u četvrtak u Beogradu.

Trener crveno-belih Dragan Šakota u najavi ove utakmice kaže da Crvenu zvezdu očekuje još jedna teška utakmica protiv ekipe koja ima svoj kvalitet i ciljeve koji su svake sezone po pravilu isti.

– Ovo nam je četvrti susret sa španskim ekipama u ovoj sezoni Evrolige. Kada pažljivije pogledate način na koji su sve te ekipe selektirane, uključujući i Baskoniju, videćete jedan isti format. ‘Prepune’ ekipe pokrivene na svim pozicijama sa više dobrih igrača. U trenutku kada nas očekuje meč sa njima, zbog te dubine i dugačke klupe, jako je teško predvideti ko je u formi, ko nije, ko će iskočiti i odigrati dobro, a ko ne. Dakle, nepredvidivi su što nam dodatno otežava posao.

– Njihove ambicije se znaju praktično svake sezone, pa i ove, a to je plasman u plej of i tako ih treba posmatrati – rekao je trener crveno-belih koji će sastav koji treba da se suprotstavi ekipi Baskonije odrediti na dan utakmice.

Trener Crvene zvezde mts takođe je pozvao navijače crveno-belih da pruže podršku ekipi koja se nalazi u seriji od 3 uzastopne pobede i koja se vraća u ‘Arenu’ nakon pauze i utakmice sa Valensijom koja je odigrana u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Meč 13. kola Evrolige igra se u ‘Štark areni’ sa početkom u 19 časova.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter