0
Evrokup

FOTO: KK Parrtizan

EVROKUP: Venecija upisala ‘petu u nizu’ protiv Limoža, Unikaha u trećoj deonici brojala do 41

Objavljeno: 10.12.19 u 23:40

Poslednja dva duela današnjeg programa Evrokupa završena su očekivanim rezultatima.

U grupi B u kojoj se nalazi i naš predstavnik Partizan nakon Ritasa slavila je i Venecija. Dok je Unikaha ‘stotkom’ ispratila Oldenburg.

Tvrdo je počeo duel Limoža i Venecije, nakon deset minuta Limož je sveo Veneciju na samo 11 poena, ali su Italijani zaigrali znatno bolje u drugoj četvrtini koju su dobili sa 26 poena. Do kraja nije se predavao domaći tim, ali je kvalitet bio na strani Venecije koja je slavila 71:78.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Konklin sa 21 ubačenim poenom, pratio ga je Stol sa 16. Dok je u Veneciji bio najbolji Mičel Vat sa 16, a 13 je ubacio Bramos.

Unikaha ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje pobedu u ovom meču (108:68), a posebno su se istakli izabranici Luisa Kasimira u trećoj deonicu u kojoj su ubacili 41 poen. Na kraju više nego zaslužena pobeda i potvrda prvog mesta za Špance.

Dobro su španci podelili poene, te je Adams Džoš bio najbolji sa 16 poena, a Aksel Tupan postigao je poen manje. Geri Blekjs postigao je 23 poena kod gostiju, a 12 je ubacio Džastin Sirs.

Ritas – Tofaš 99:83
Darušafaka – Breša 61:70
U toku: Limož – Venecija 71:78
20.45 Unikaha – Oldenburg

FOTO: KK Parrtizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter