0
Evrobasket 2022

ALEKSANDAR VUČIĆ: Srbija će biti dobar domaćin timovima na kvalifikacionim turnirima!

Objavljeno: 09.12.19 u 11:17

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom KSS Predragom Danilovićem i generalnim sekretarom FIBA Andreasom Zaglkisom.

Ova informacija objavljena je na zvaničnom Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Srbija će biti dobar domaćin svim timovima koji budu učestovali na predolimpijskim turnirima. Hvala FIBA-i što veruje u Srbiju – objavljeno je na profilu ‘Budućnost Srbije AV’

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Zagklis je predsedniku Vučiću poklonio oficijelnu FIBA loptu sa Svetskog prvenstva, dok je Vučić uzvratio prigodnim poklonom. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i generalnom sekretaru FIBA Andreasu Zagklisu dresove košarkaške reprezentacije Srbije sa njihovim imenima.

U prijatnom razgovoru, Zagklis se zahvalio predsedniku Srbije Vučiću na njegovom angažovanju oko dobijanja organizacije kvalifikacionih olimpijskih turnira za seniorke i seniore. Predsednik Srbije Vučić istakao je u razgovoru sa čelnicima FIBA i KSS da je za našu zemlju veoma bitno da obe košarkaške reprezentacije izbore plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Posle posete Predsedništvu Srbije, prvi operativac FIBA Andreas Zagklis i sportski direktor FIBA Zoran Radović posetili su „Kuću košarke“, gde su ih ugostili predsednik KSS Predrag Danilović i generalni sekretar Zlatko Bolić. Zagklis je obišao sve sektore KSS i u prijatnom razgovoru sa zaposlenima izrazio zadovoljstvo što će Beograd biti domaćin kvalifikacionih olimpijskih turnira za seniorke i seniore.

FOTO: KSS 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter