0
Košarka

NBA: Sakramento ne ume bez Bogdana, Bjelica efikasan, Guduriću šansa na ‘kašičicu’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.19 u 09:10

Dvojica srpskih košarkaša dobila su priliku na parketima NBA lige u noći između srede i četvrtka.

Košarkaši Sakramento Kingsa su poraženi od Portland Trejl Blejzersa rezultatom 127:116, a na ovom meču za ‘kraljeve’ nije igrao Bogdan Bogdanović.

Jeste Nemanja Bjelica koji je bio efikasan sa 17 poena i sedam skokova uz četiri asistencije, za nešto više od 27 minuta na parketu.

Najefikasniji je na utakmici bio Rišon Holms sa 28 poena, dok je Badi Hild imao 23. U Portlandu je Si Džej Mekalum ubacio 33, Demijan Liliard 24, Hasan Vajtsajd 22, a Karmelo Entoni je meč završio sa 20 poena.

Protiv takve četvorke Sakramento nije mogao bez pravog odgovora.

Na parketu je bio i Marko Gudurić, čiji je Memfis poražen od Čikago Bulsa rezultatom 106:99. Srpski reprezentativac, pak, dobio je svega nešto manje od pet minuta.

Gudurić je za Grizlise postigao dva poena i nije imao priliku da više učini. Najbolji je bio Jonas Valančijunas sa 32 poena i 13 skokova.

U pobedničkom taboru najbolji je bio Zek Levin sa 25, Vendel Karter je ubacio 16 uz 13 skokova, dok je Lauri Markanen dodao 15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter