Vil Mozli, centar Partizana, u razgovoru za klupski Jutjub kanal rekao je da je oduševljen organizacijom kluba, navijačima, ali i načinom na koji teče sezona za crno-bele.

Amerikanac je brzo postao ljubimac Grobara, otkrio je mnoge zanimljive teme o sebi.


– Moji utisci su da je sve istinsko, pravo, od navijača do organizacije. Ovo je veliki i ozbiljan klub i drago mi je da sam deo ove porodice – rekao je Mozli za zvanični Jutjub kanal Partizana.

Upitan je centar crno-belih sa kojim saigračem provodi najviše vremena.

Najviše se družim možda sa Rašonom Tomasom, ali se trudim da se družim sa svima, da se držimo na okupu i održavamo tu hemiju, ali najvećim delom – rekao bih sa Rašonom – oktiva Mozli.

Mozli ističe da je zadovoljan zbog izgrađenog odnosa sa navijačima.

Uzbuđen sam kada navijaju za mene i tada se trudim da pokažem da mogu više i održim visok nivo forme. Valjda sam takav igrač, pun sam energije i najvažnije, najbolje je da igrate najbolje što možete i kad vam je dobra i kada je loša utakmica. To navijači prepoznaju i zato me vole – dodaje Mozli. 

Mozli dodaje da obožava filmove.

Moja porodica i ja volimo Beograd. Slabo izlazimo po restoranima, ali redovno idemo u bioskop da gledamo filmove. Prava smo filmofilska porodica – istakao je Mozli.

Imao je i poruku za navijače.

– Svim navijačima, volim vas, hvala na svoj podršci. Vi nastavite da navijate, a ja ću raditi ono što najbolje radim da bih nam doneo titule – rekao je Mozli.

FOTO: KK Partizan