0
Košarka

NBA: Šou-tajm u ‘Stejpls centru’, Dončić je nezaustavljiv čak i za Lebrona! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.19 u 09:05

Svoje minute u pobedi Dalasa nad Los Anđeles Lejkersima dobio je i Boban Marjanović, a na parketu smo u noći između nedelje i ponedeljka videli i Marka Gudurića.

Maveriksi su slavili trijumf protiv ‘jezeraša’ rezultatom 114:100, a sve na kriliima Luke Dončića koji je ponovo blistao sa 27 poena, 10 asistencija i devet skokova.

U pojedinim momentima gledali smo pravi obračun Slovenca i Lebrona Džejmsa, a u tom šou-tajmu u ‘Stejpls centru’ uspešniji je bio ‘beli Lebron’ koji je neretko pogađao sa velike udaljenosti preko najboljeg igrača sveta.

Utakmica je prelomljena u trećoj četvrtini kada je Dalas napravio seriju 17:0. Tada je stečena velika prednost koju gosti iz Teksasa do kraja nisu ispuštali.

Minute je dobio i srpski reprezentativac Boban Marjanović koji je na parketu proveo četiri minuta i imao je po dva poena i uhvaćene lopte.

Uz Dončića sjajan je bio Delon Rajt sa 17 poena i devet asistencija, a po 15 su ubacili Dvajt Pauel, Džoš Džekson i Kristaps Porzingis.

U poraženom sastavu Entoni Dejvis je imao 27 poena i 10 skokova, dok je Lebron Džejms imao 25 koševa, devet skokova i osam asistencija.

Priliku je u pobedi Memfis Grizlisa nad Minesota Timbervulfsima dobio Marko Gudurić i za nešto više od 12 minuta na terenu je postigao osam poena i imao dve asistencije i jedan skok.

Grizlisi su dobili ‘vukove’ rezultatom 115:107, a najzaslužniji za to bio je Dilon Bruks sa 26 postignutih poena.

U ekipi Minesote Karl-Entoni Tauns je ubacio 21 poen i imao 11 skokova, dok je Endrju Vigins imao 18 koševa, sedam asistencija i šest skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter