0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

HOTSPORT SAZNAJE: Bek dobio Partizan na sudu za arbitražu, karijeru nastavlja u inostranstvu!

Objavljeno: 01.12.19 u 10:31

Talentovani košarkaš dobio je na arbitraži raskid ugovora sa Partizanom.

Dvadesetjednogodišnji košarkaš Aleksandar Aranitović je na svoj zahtev na arbitražnom sudu KSS dobio raskid ugovora na štetu Partizana, kako saznajemo naredni korak mu je odlazak u inostranstvo, talentovani bek ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, očekuje se da uskoro odabere novu sredinu.

Podsetimo, Aranitović je Partizan pojačao iz Crvene zvezde 2017. godine, sa timom je osvojio i Kup Radivoja Koraća te sezone, da bi početkom naredne nastupao u prvih pet utakmica u ABA Ligi pod Nenadom Čankom, a dolaskom Andree Trinkijerija izgubio je mesto u timu, te od tada nije upisao nijedan nastup za crno-bele.

Aranitović je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a sa reprezentacijom do 16. godina je 2013. osvojio srebro na Evropskom prvenstvu, a godinu dana kasnije sa selekcijom do 17 godina bronzu na Svetskom prvenstvu.

Na tragu informacije – Mirko Marković. 

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter