0
Evroliga

ZVEZDA OTVARA 'PIONIR': Crveno-beli čekaju Primorsku u rekonstruisanoj dvorani (FOTO) Hala 'Aleksandar Nikolić' dobila je nove stolice i u novom ruhu dočekaće ekipu Primorske u 1. kolu ABA lige. Dvorana je rekonstruisana po najvišim standardima i moći će da ugosti sportiste na svim velikim evropskim i svetskim takmičenjima. Priliku da je 'otvori' dobila je Crvena zvezda. FOTO: FOTO: Facebook/Goran Vesić - Skrinšot

SC ‘TAŠMAJDAN’ SE IZVINIO ZVEZDI: Evo šta se dogodilo sa semaforima!

Objavljeno: 28.11.19 u 23:45

Sportski centar „Tašmajdan“ je uputio izvinjenje košarkaškim klubovima Crvena zvezda i Valensija, navijačima koji si bili u hali i svima koji su pratili tv prenos i zahvalio se na strpljenju dok su tehnički problemi tokom večerašnje utakmice rešavani i otklonjeni.

– Na samom početku utakmice došlo je do greške u softveru koji kontroliše rad semafora zbog čega je došlo do dužeg prekida utakmice. U pitanju je originalan softver i vrhunska oprema, u skladu sa standardima Evrolige – navedeno je u saopštenju SC Tašmajdan.

U saopštenju se dodaje da su identični semafori i softver instalirani u halama u kojima igraju Zenit (Rusija), Makabi (Izrael), Asvel (Francuska) kao imnogi drugi klubovi.

– Kvar na semaforu bio je softverski tako da SC Tašmajdan nikako nije mogao da utiče na to da se kvar spreči. U direktnom kontaktu sa kompanijom iz Francuske, koja je proizvođač opreme, softverska greška je ispravljena i utakmica je nastavljena – navodi se u saopštenju.

SC Tašmajdan je istovremeno uputio čestitke KK Crvena Zvezda povodom pobede protiv KK Valensija u utakmici Evro lige, odigranoj večeras u hali „Aleksandar Nikolić“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter