0
Evroliga

FOTO: Eurohoops

EVROLIGA: Fenerbahče najavio bolje dane, ‘stotka’ Panatinaikosa!

Objavljeno: 28.11.19 u 23:46

U 11. kolu Evrolige pored duela Crvene zvezde i Valensije odigrano je još četiri duela.

Fenerbahče je svojom drugom pobedom u nizu najavio izlazak iz krize, a raspoloženi Panatinaikos ‘stotkom’ je ispratio Baskoniju. 

Fenerbahče – Himki 89:76

Fenerbahče je ponovo slavio  i izabranici Željka Obradovića najavili su bolje dane  savladavši Himki. Nakon prve deonice Fener je imao četiri poena prednosti. Odgovorili su gosti dobrom igrom u drugoj četvrtini, da bi domaći sastav odličnom igrom u trećoj deonici u kojoj su protivniku dozvolili samo šest poena rešili meč.

Luiđi Datome je imao odličnu rolu u pobedničkom sastavu sa 20 poena, Mamutoglu je ubacio 19, koliko je ubacio i Kostas Sluskas. Vladimir Štivac je ubacio dva poena.

U Humkiju je Tima Janis ubacio 26 poena, Gil Antoni je ubacio 18, Jonas Jerebko je postigao 10 .

Panatinaikos – Baskonija 100:68

Grci su meč otvorili dobro, te nakon prve deonice imali prednost od tri poena, da bi do poluvremena stigli i do deset poena prednosti. Kako je vreme odmicalo igrali su Atinjani sve bolje, a u drugom poluvremenu protivnik nije imao rešenja za raspoložen sastav panatinaikosa.

Džimer Fredet ubacio je 21 poen, Dešon Tomas je imao 15. Stauskas i Fal po 12 poena kod gostiju.

Alba – Žalgiris 69:62

Alba iz Berlina je uspela da savlada Žalgiris sa 69:62 i na taj način je nanela litvanskom timu peti uzastopni poraz. Fantastičnom defanzivom domaći tim  je spustio Žalgiris na samo 7 poena u prvoj deonici, imali su i dvocifrenu prednost u prvom poluvremenu, ali nije uspela da je sačuva.

Drugo poluvreme je počelo neverovatnom serijom Žalgirisa koja je iznosila 14:0, poveli su gosti sa +6 sredinom četvrtine, a onda je ekipa Garsije Renesesa uspela da se vrati u igru. Gifi je postigao 13 poena, Hermanson je imao 11, a po 10 su postigli Erikson i Noko. Zek Lidej najbolji u Žalgirisu sa 15 poena.

Makabi – Lion 93:62

Makabi je slavio protiv Liona sa 93:62, a prednost je rasla iz minuta u minut. Gosti su bili neravnopravan rival, a Makabi je pitanje pobednika rešio već u trećoj deonici.

Skoti Vilbekin je imao 16 poena, Koen takođe, a upisao se i Deni Avdija sa 2 poena i 12 minuta na parketu. Kod Asvela  po 10 poena su imali Maledon i Lomaš.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter