0
Evroliga

DRAGAN ŠAKOTA: Uvek mora da se igra do kraja, sa Filipom nisam hteo da rizikujem!

Objavljeno: 28.11.19 u 22:43

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota istakao je da je ovo bila lepa i veoma važna pobeda za njegov tim.

– Važna i lepa pobeda večeras. Jako lepa utakmica za gledanje. Važno za mene je što smo pogodili taj šut za pobedu. Probaćemo da budemo što konstantniji i da dobijemo što više utakmica – počeo je konferenciju za novinare Dragan Šakota.

Govorio je iskusni trener i o pauzi koja je trajala 50 minuta zbog kvara semafora.

– Počelo je tako, okrenula se utakmica. Nisam video ništa neprirodno. Oni su dobar tim, igraju tečno, opasan su protivnik. Normalno je da stignu šest ralzike, jer je u modernoj košarci i 20 razlike ništa. Bitno je kako ćeš reagovati u takvim situacijama.

Ponovo je bila tema Mornar i koš u poslednjoj sekundi, ovoga puta je on bio veoma važan, za pobedu.

– Iskoristili smo poslednji napad. Uz dužno poštovanje prema svima vidim opasnost u ekipama. Ako se malo opustiš sve ekipe mogu da ti prave problem. Ne treba mnogo pričati kada se igra Evroliga. Znaš da ćeš izgubiti sa velikom razlikom ako ne igraš maksimalno. Ako igraš maksimalno, možda možeš da pobediš.

Filip Čović nije igrao u drugom poluvremenu, Dragan Šakota je objasnio zbog čega.

– Povredio se juče na treningu, pa je imao situaciju na utakmici. Nismo hteli da rizikujemo – jasan je bio iskusni stručnjak.

Crvena zvezda se sada okreće utakmici ABA lige sa Cedevita Olimpijom u Ljubljani u nedelju od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter