0
Košarka

FOTO: FIBA

NBA: Jokić je ponovo imao mirno veče, ali je dominirao u skoku, Klipersi zaustavili Dončića! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.19 u 09:25

Protekle noći u NBA ligi su odigrane samo dve utakmice – Denver je pobedio Vašington 117:104, dok su L. A. Klipersi nadigrali Dalas 114:99.

Nikola Jokić je ponovo imao mirno veče u napadu. Postigao je samo osam poena. Uprkos tome bio je domiantan u reketu sa 20 skokova, uz to imao je i pet asistencija za 36 minuta na parketu.

Kada Jokiću ne ide obično neko drugi preuzme odgovornost, ovog puta to je bio Džeremi Grant sa 20 poena, a 17 je dodao Vil Barton uz 8 skokova i asistencija. Džamal Marej ubacio je poen manje. Vašington je predvodio Džordan Mekre sa 21 poenom, dok je Bredli Bil postigao tek 14 uz 6 asistencija.

Pol Džordž i Kavaj Lenard su pokazali talentovanom evropskom tandemu iz Dalasa očitali košarkašku lekciju

Džordž je postigao 17 od svojih 26 poena u prvoj četvrtini, Lenard je na to dodao još 28, a Lu Vilijams je meč završio sa 21 poenom uz po 6 skokova i asistencija za rutinsku pobedu Klipersa usred Teksasa.

Klipersi su odradili odličan skauting i koristili su nekoliko defanzivaca na Luki Dončiću i uspeli su da okončaju njegov niz od četiri meča sa 30 poena i 10 asistencija. Dvadesetogodišnji Slovenac je pogodio samo 4 od 14 šuteva iz igre, nijedan od osam za tri poena, pa je meč završio sa 22 poena uz 8 skokova i 6 asistencija. Kristaps Porzingis je zabeležio dabl-dabl sa 15 poena i 10 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: FIBA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter