0
AdmiralBet ABA Liga

ODUŠEVIO ‘GROBARE’: Možda se vratim u Partizan, ko ne bi voleo da igra pred takvim navijačima (VIDEO

Objavljeno: 26.11.19 u 17:42

Nekadašnji plejmejker Partizana, a sada Fenerbahčea, Francuz Leo Vesterman govorio je za ‘BC Partizan TV’ o svojim uspomenama koje je stekao u crno-belom dresu, a govorio je i o mogućem povratku u Partizan.

Sa velikim oduševljenjem govori Leo Vesterman o vremenu koje je proveo u Beogradu.

– Nije tajna da mi je u Beogradu bilo lepo. Uživao sam u Srbiji. Svi smo imali oko dvadeset godina, predvodio nas je Duško Vujošević. Imam lepa sećanja na sve to. I dalje se čujemo svake nedelje. Najčešće se čujem sa Gagijem i Lučom, a posle sa Lovernjom i Bogdanom. Trudim se svako leto da dođem u Beograd da se vidim sa svim prijateljima – rekao je Vesterman.

Francuski plej je govorio i o mogućem povratku u Partizan.

– Zašto da ne, kada sam odlazio upravo sam o tome razmišljao i poželeo. Osećam posebnu vezu sa Srbijom i Srbima. Zauvek ću biti veliki navijač Partizana, ali ko zna, možda se jednog dana vratim i ponovo zaigram za takve navijače – ističe Leo Vesterman.

Osvrnuo se nekadašnji košarkaš na najlepše, ali i neke od teških trenutaka u dresu Partizana.

Pamtim kada smo osvojili Jadransku ligu. Finale sa Zvezdom je bilo neverovatno. Potom nekoliko dana kasnije igrali smo u domaćem prvenstvu, izgubili smo ali je atmosfera bila neverovatna. Najteži momenat je povreda u utakmici u kojoj nisam igrao i trojka koju smo primili. Gledam tugu na licima navijača i razočarenje mojih saigrača. Uživao sam da dolazim na svaki trening, svaki dan je bio blagoslov – ističe Vesterman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter