0
Košarka

NOVA OPCIJA: Da li je Partizan konačno pronašao rešenje za beka-šutera? (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.19 u 10:45

Vrlo brzo bi trebalo da dobijemo rasplet.

Pre nekoliko dana je najavljeno, a sada je sve izvesnije da će američki bek-šuter Redži Redik pojačati KK Partizan.

U pitanju je slobodan igrač koji je krajem prošle sezone napustio Turk Telekom i od tada je bez kluba. Ovog puta crno-beli će pokušati da izbegnu prethodnu grešku sa Džejmsom Belom.

Tada je sve bilo dogovoreno, čak je i zvanično potvrđeno da će Bel biti novi igrač ‘parnog valjka’, ali nije prošao lekarske preglede i transfer je propao.

Stoga će u slučaju Redika najpre obaviti lekarske preglede, pa će tek onda biti obavljen i zvanično objavljen potpis ugovora. Zbog toga je sve za sada samo na nivou spekulacija i u tajnosti.

Studirao je na univerzitetu Vilanova, a nakon što nije draftovan otisnuo se u Evropu gde je igrao za Engomis, Tibingen, Albu, Darušafaku, Bajern i Turk Telekom za koji je nastupao prošle sezone.

Za Albu je u Evroligi u sezoni 2014/15 prosečno postizao 12.9 poena po utakmici, dok je sezonu nakon toga u dresu Darušafake imao prosek od 7.5 poena po meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter