2
AdmiralBet ABA Liga

PAVIĆEVIĆ LJUT ZBOG ZADNJEG KOŠA ZVEZDE: Vratićemo u Baru, navijači vam više neće ući u halu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.19 u 21:05

Crvena zvezda je pobedila Mornar 105:82, a bivši strateg crveno-belih, a sada Mornara Mihailo Pavićević ljut je napustio Beograd.

Naime, u poslednjim sekundama meča pri rezultatu 103:82 košarkaši Mornara su stali čekajući kraj, a Crvena zvezda je poentirala. To je razbesnelo Pavićevića, te čini se da su dobri odnosi dva kluba narušeni.

– Nije mi jasan poslednji koš, ali nemojte se posle čuditi kada utakmica u Baru zbog poslednjeg koša bude mnogo drugačija. Poštujem, a mi ćemo uraditi sve da vratimo istom merom. Ovo je sportska ljutnja, neće proći. Jesmo li uvek dočekali Zvezdu da bude kao kod kuće u Baru. U Podgoricu ne može da uđe nijedan navijač, a kod nas u Baru su imali domaću atmosferu. Sada ćemo i mi tako, niko neće ući – istakao je Pavićević.

On je pre ovoga čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi.

– Čestitam Zvezdi! Zaslužena pobeda. Tako je to kada dođe do promene trenera, igrači su krenuli od nule i daju sve od sebe. Zvezda je imala takav pristup i to nije iznenađenje. Iznenađen sam samo našim pristupom, previše smo bili mekani – rekao je Pavićević.

0
0

2 Komentara

  1. Veću glupost još nisam čuo ! Čovek se naljutio na Zvezdu što je igrala do kraja. Pa ne dolaze navijači na utakmicu da bi samo videli ko će pobediti,nego da uživaju u potezima i nisu došli da gledaju kako neko nezainteresovano pika loptu a svi drugi igrači stoje i gledaju da prodje vreme.

    0
    0
    Odgovori
  2. Utakmica traje 40 minuta i toliko treba i da se igra.“Lupkanje’ lopte je apsolutna glupost.Rezultat je u finisu mozda nebitan za dva tima,ali je cesto veoma znacajan za one koji se klade,pri cemu broj koseva upravo zavisi od poslednjeg suta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter