11
AdmiralBet ABA Liga

NOVA BURA NA JADRANU: Da li će ova sudijska odluka pokrenuti tektonske promene u ABA ligi? (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.19 u 00:03

Postoje najave da bi srpski klubovi mogli da se ujedine i odustanu od učešća u regionalnoj ligi zbog svih poslednjih dešavanja.

Faul u napadu Vila Mozlija, isključenje Andree Trinkijerija i poraz Partizana pod velom sumnjive sudijske odluke u završnici je pokrenuo lavinu pitanja, kojim se navijači na društvenim mrežama bave.

Jedno od osnovnih je da li bi srpski klubovi trebalo da napuste regionalno takmičenje, budući da se sve češće dešavaju skandali i sporne odluke na njihovu štetu.

Prošle i pretprošle sezone je baš u Podgorici Crvena zvezda prošla golgotu, imala polovičan učinak u finalima protiv Budućnosti, a sada je i Partizan poražen uz buran finiš.

Podsećamo, ABA liga tone sve dublje, odavno je izgubljeno jedno mesto u Evroligi, ostalo je još jedno koje je takođe ‘klimavo’. Stoga ne bi bilo čudno da dođe do inicijative i da se srpski klubovi ujedine.

Po kuloarima se već spominje takva opcija i, na kraju, istupanje srpskih klubova iz lige. Da li bi to bila prava odluka?

Evo još jednom situacije koja je pokrenula lavinu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grobarka (@ima1tim) on

0
0

11 Komentara

  1. Ko sve se nadje da komentarise.Samo sloga Srbina spasava,Ali sve se vise mrze grobari se medjusobno ubijaju onda se medjusobno grobari I delije tuku,jedni su sad ustase drugi cigane a hocemo da Nas svet I sudije vole.U Srbiji brat mrzi brata toliko da bi ga ubio jer je uspesniji u bilo kojoj sferi a likuju ako je bolestan I nesrecan.Bas me interesuje kakvi su ovi nesrecnici koji sve mrze,uspesni na tastaturi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Za ove bolesnike , dežurne forumaše ,što mrze Zvezdu,postavio bih pitanje kako to da se toliko raduju kad pobede Zvezdu u nekoj nebitnoj utakmici a posle kazu da Zvbezda i ne postoji ? Mržnja je bolest,lečite se.

    0
    0
    Odgovori
  3. Niko ne prica o sudijama koji su glavni krivci sto je sama igra sve gora i gora. Oni su glavni krivci za sve sto se desava u kosarci,sviraju sve i svasta i to iz licnih razloga. Zvezdas sam ali ovo sto su uradili grobarima jeste cist kriminal. Ovde ima posla i za kriminalisticku policiju. Kada smo mi igrali u ratnom stanju svi su pljuvali Covica,evo vam sada. Samo picistiti sudijsku organizaciju i bice sve ok.

    0
    0
    Odgovori
  4. nevidim razliku izmedju Buducnosti i Zvezde,Bokana i Covica,nebiraju na koji ce nacin da pobedjuju i osvajaju trofeje

    ,

    0
    0
    Odgovori
  5. kad patlidzan „sporno“ izgubi onda srBski klubovi treba da se ujedine i istupe iz ABA a kad prosle i pretprosle godine kradu Zvezdu onda je sve ok, uprava patlidzana cuti (cutanje je znak odobrenja) a razjedinjene frakcije likuju… Epa nema odustajanja zbog dvolicnjaka !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Naravno pod hitno napustanje ovakve lige pa neka je igraju evropejci koji ne mogu da sastave jedan posten tim. Nije im valjalo nista dok smo bili zajedno sta sad da razvijamo njihov sport. To samo umobolan moze da radi. Sve razlike ostaviti po strani dok se to ne rascisti.

    0
    0
    Odgovori
  7. Kad je zvezda tako gubila svi grobari su se radovali i hvalili buducnost.zato sada kazem:bravo buducnost, j.bi groblje.

    0
    0
    Odgovori
    • E RASPADU JEDAN GOBLINSKO PAKISTANSKO TURSKI. PUNICEMO VAS JER STE ISTI, NEMA RAZLIKE TURSKI KONJANIK MONTONEGRIN VI STE SESTRE.
      INSTITUCIJA ZIVI VECNO, VOLIM PARTIZAN!

      0
      0
      Odgovori
    • PA NIJE ZVEZDA LUDO, COVIC TI OPET REKAO DA JE TO NJEGOV MALI PRIVATNI KLUB. ZVEZDA JE POKOJNA MRTVA NEPOMICNA ZAUVEK GOTOVA, ZVEZDA SE UGASILA NA RADOST SRBIJE! I KOGA BRIGA, IMA BEZBROJ ZVEZDA, NJEN NESTANAK NIKO NIJE NI PRIMETIO! FILIPE OSTANI, JER SI SVOJ NA SVOME!

      0
      0
      Odgovori
      • Sudjenje je bilo odlicno a
        hrvatski klubovi neka cmizdre.ova drzava je nasla nacina da se obracuna sa ostacima ustasstva.sva sredstva su dozvoliena da se spasi majka srbijasrbija

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter